Pohjoinen Teollisuus 2024 22.-23.05.2024

Ocotec at pohjoinen teollisuus exhibition

Ocotec on paikan päällä Pohjoinen Teollisuus -messuilla 22.-23.05. Kotikentällä Ouluhallissa.

Löydät meidät tänä vuonna osastolta 661. Tulemme esittelemään puolustus- ja kaivosteollisuuteen liittyviä tuotteita, mutta keskustelut kaikesta muustakin ovat tervetulleita. Oli tarpeesi räätälöidyt valmisratkaisut tai alusta asti suunnitellut, olemme valmiina kuuntelemaan ja tarjoamaan osaamistamme.

Mitä on elektroninen sodankäynti?

elektroninen sodankäynti ocotec oy

Radiotaajuusaseet ja sähkömagneettisen sodankäynnin taktiikat ovat tulossa yhtä olennaiseksi osaksi konflikteja kuin mikä tahansa muu, perinteisempi sodankäynnin väline. On ratkaisevan tärkeää, että sekä sotilas- että kriittiset siviilimaailman toimijat ymmärtävät näiden kehitysten tilan, ja tarpeen vahvoille puolustuskeinoille niiden häiritsevän potentiaalin torjumiseksi.

Miksi RF-, EMC-, ja EMP-suojausta tarvitaan?

EMC suojaus RF suojaus EMP suojaus

Teknologian jatkaessa ennennäkemättömällä tahdilla etenemistään, luotettavan RF-, EMC- ja EMP-suojauksen tarve vain kasvaa. 5G-verkkojen yleistyessä, IoT-laitteiden leviämisellä ja sähkömagneettisen häiriön jatkuvalla uhalla tarve vahvoille suojaratkaisuille vain kasvaa.

Mitä on EMP (elektromagneettinen pulssi)?

electromagneticpulse_ocotec

EMP:n vaikutus voi vaihdella sen lähteen, korkeuden ja elektromagneettisen purkauksen voimakkuuden mukaan. Vaikutukset voivat vaihdella pienistä häiriöistä täydellisiin järjestelmän romahduksiin, ja vahinkojen vakavuus riippuu vaikutuksenalaisten elektronisten laitteiden ja sähköinfrastruktuurin haavoittuvuudesta.

Teknologia 7.-9.11.2023 Helsinki | Ocotec Oy

Ocotec osallistuu Teknologia 2023 -messuille Ocotec Oy on mukana Helsingissa 7.-9.11.2023 järjestettävilläTeknologia -messuilla. Paikkana Helsingin Messukeskus. Tavataan Osastolla 6G38! Erityisesittelyssä EMP käyntiovi puolustusteollisuuteen

Miltä TEMPEST suojaa?

Suojaus: Kotelot ja suojausmateriaalit voivat vähentää elektromagneettisen säteilyn vuotamista. Esimerkiksi Faradayn häkit voivat estää RF-signaalit tehokkaasti. Ocotec suunnittelee ja valmistaa suojausratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Miksi TEMPEST on tärkeä?

Miksi TEMPEST on tärkeä?

Tutustu Ocotecin räätälöityihin suojatuotteisiin nähdäksesi käytännön ratkaisuja arkaluontoisen elektroniikan ja tietojen suojaamiseen. Varmistamme että saat nimenomaan omaan tilannekohtaiseen tarpeeseen vastaavan ratkaisun.

Räätälöity vai vakiokaappi?

Räätälöity laitekaappi

Vakiokaapin jälkeenpäin työstäminen voi olla vaihtoehto, mutta räätälöidyn laitekaapin tilaaminen tarpeisiin valmistettuna tarjoaa paremman hallinnan lopputuotteen suunnittelussa, laadussa ja kokonaiskustannustehokkuudessa, mikä tekee siitä monissa sovelluksissa paremman vaihtoehdon.

Alihankinta 2023 26.-28.9.2023 Tampere

Ocotec Oy, Alihankinta 2023

Ocotec osallistuu alihankinta 2023 -messuille Ocotec Oy on mukana Tampereella 26.-28.9.2023 järjestettävillä Alihankinta -messuilla. Paikkana Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Tavataan Osastolla A 421! Esittelemme osastollamme tänä vuonna muunmuassa RF- ja EMP-suojattuja tuotteita. RF-suojattu räkki tietoliikenneteollisuuden tarpeisiin. EMP käynti ovi puolustusteollisuuteen. Avaimen jättö- ja noutoautomaatti.

Ocotec Oy:lle toiminnan kehittämiseen avustus Euroopan aluekehitysrahastosta

Ocotec Oy toteuttaa laajan investointikokonaisuuden tuotannollisiin laitteisiin. Investoinnit vievät yrityksen tuotantoprosessia kohti vähähiilisyyttä, lisäävät tuotannon tehokkuutta sekä mahdollistavat uusien asiakasryhmien palvelemisen. Investoinnin myötä Ocotecin merkitys alueellisena työllistäjänä kasvaa.