020 743 1020

Puhelin

OCOTEC BLOGI

Viimeisimmät:

Ocotec at pohjoinen teollisuus exhibition
Uutiset

Pohjoinen Teollisuus 2024 22.-23.05.2024

Ocotec on paikan päällä Pohjoinen Teollisuus -messuilla 22.-23.05. Kotikentällä Ouluhallissa.

Löydät meidät tänä vuonna osastolta 661. Tulemme esittelemään puolustus- ja kaivosteollisuuteen liittyviä tuotteita, mutta keskustelut kaikesta muustakin ovat tervetulleita. Oli tarpeesi räätälöidyt valmisratkaisut tai alusta asti suunnitellut, olemme valmiina kuuntelemaan ja tarjoamaan osaamistamme.

elektroninen sodankäynti ocotec oy
Puolustus

Mitä on elektroninen sodankäynti?

Radiotaajuusaseet ja sähkömagneettisen sodankäynnin taktiikat ovat tulossa yhtä olennaiseksi osaksi konflikteja kuin mikä tahansa muu, perinteisempi sodankäynnin väline. On ratkaisevan tärkeää, että sekä sotilas- että kriittiset siviilimaailman toimijat ymmärtävät näiden kehitysten tilan, ja tarpeen vahvoille puolustuskeinoille niiden häiritsevän potentiaalin torjumiseksi.

RF/EMC/EMI enclosure from ocotec oy
Tekninen osaaminen

Mikä on Faradayn häkki?

Faradayn häkki on metallinen kotelo, joka pysäyttää ulkoiset sähkömagneettiset säteilyt luomalla johtavan pinnan, joka pystyy heijastamaan tai absorboimaan sähkömagneettisia kenttiä.

EMC suojaus RF suojaus EMP suojaus
Tekninen osaaminen

Miksi RF-, EMC-, ja EMP-suojausta tarvitaan?

Teknologian jatkaessa ennennäkemättömällä tahdilla etenemistään, luotettavan RF-, EMC- ja EMP-suojauksen tarve vain kasvaa. 5G-verkkojen yleistyessä, IoT-laitteiden leviämisellä ja sähkömagneettisen häiriön jatkuvalla uhalla tarve vahvoille suojaratkaisuille vain kasvaa.

electromagneticpulse_ocotec
Tekninen osaaminen

Mitä on EMP (elektromagneettinen pulssi)?

EMP:n vaikutus voi vaihdella sen lähteen, korkeuden ja elektromagneettisen purkauksen voimakkuuden mukaan. Vaikutukset voivat vaihdella pienistä häiriöistä täydellisiin järjestelmän romahduksiin, ja vahinkojen vakavuus riippuu vaikutuksenalaisten elektronisten laitteiden ja sähköinfrastruktuurin haavoittuvuudesta.

Uutiset

Teknologia 7.-9.11.2023 Helsinki | Ocotec Oy

Ocotec osallistuu Teknologia 2023 -messuille Ocotec Oy on mukana Helsingissa 7.-9.11.2023 järjestettävilläTeknologia -messuilla. Paikkana Helsingin Messukeskus. Tavataan Osastolla 6G38! Erityisesittelyssä EMP käyntiovi puolustusteollisuuteen

TEMPEST

Miltä TEMPEST suojaa?

Suojaus: Kotelot ja suojausmateriaalit voivat vähentää elektromagneettisen säteilyn vuotamista. Esimerkiksi Faradayn häkit voivat estää RF-signaalit tehokkaasti. Ocotec suunnittelee ja valmistaa suojausratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Räätälöity laitekaappi
Tekninen osaaminen

Räätälöity vai vakiokaappi?

Vakiokaapin jälkeenpäin työstäminen voi olla vaihtoehto, mutta räätälöidyn laitekaapin tilaaminen tarpeisiin valmistettuna tarjoaa paremman hallinnan lopputuotteen suunnittelussa, laadussa ja kokonaiskustannustehokkuudessa, mikä tekee siitä monissa sovelluksissa paremman vaihtoehdon.

Ocotec Oy, Alihankinta 2023
Uutiset

Alihankinta 2023 26.-28.9.2023 Tampere

Ocotec osallistuu alihankinta 2023 -messuille Ocotec Oy on mukana Tampereella 26.-28.9.2023 järjestettävillä Alihankinta -messuilla. Paikkana Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Tavataan Osastolla A 421! Esittelemme osastollamme tänä vuonna muunmuassa RF- ja

Uutiset

Ocotec Oy:lle toiminnan kehittämiseen avustus Euroopan aluekehitysrahastosta

Ocotec Oy toteuttaa laajan investointikokonaisuuden tuotannollisiin laitteisiin. Investoinnit vievät yrityksen tuotantoprosessia kohti vähähiilisyyttä, lisäävät tuotannon tehokkuutta sekä mahdollistavat uusien asiakasryhmien palvelemisen. Investoinnin myötä Ocotecin merkitys alueellisena työllistäjänä kasvaa.

OTA-kammio Ocotec OTA chamber Ocotec
Tekninen osaaminen

Mitä OTA-testaus on?

RF-kammio eristää laitteen ulkoisista häiriöistä ja tarjoaa hallitun testausympäristön. Kammio on suunniteltu vähentämään ulkoista melua ja häiriöitä, kuten sähkömagneettista häiriötä (EMI) ja radiotaajuushäiriöitä (RFI).

polyuretaanitiivistys_ocotec
Tuotantoprosessi

Koneellinen polyuretaani tiivistys

Ocotec siirtyi koneelliseen tiivistämiseen Ocotec hankki vuoden lopussa polyuretaanitiivistyskoneen ja tulee jatkossa hyödyntämään konetta tiivisteiden valmistuksessa. Niin omissa kaappiratkaisuissa kuin myös alihankinta-palveluna. Tiivisteenä toimii UL-hyväksytty säänkestävä, niin sisä- kuin ulkokäyttöön

Jaa Sivu

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme aina tavoitettavissa

Ocotec Laser leikkaus

Jätä Yhteydenottopyyntö

Palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Olemme aina tavoitettavissa!