Valmistus

Valmistus

- Suojausratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan

Ocotec tarjoaa ohutlevytuotteen valmistusprosessin kokonaisuudessaan. Palvelu sisältää osavalmistuksen ja -hankinnan, pintakäsittelyt sekä tuotteiden kokoonpanon aina vaativaa suojausta edellyttäviin kotelointeihin saakka. Ocotecin oma suunnitteluyksikkö mahdollistaa asiakaskohtaisten tuotteiden valmistuksen asiakkaan tarpeen tai idean pohjalta. Yhdessä tehdyn määrittelyvaiheen jälkeen Ocotec suunnittelee ja valmistaa tuotteen prototyypin ja suorittaa niille vaadittavat testaukset. Valmiin tuotteen sarjavalmistus voidaan käynnistää omassa tuotannossamme ilman viiveitä ja lisäkustannuksia.

Räätälöidyissä kaappi- ja koteloratkaisuissa käytetään mahdollisuuksien mukaan hyväksi standardikomponenttejamme. Tällä taataan nopeampi toteutus, kilpailukykyinen hinta ja korkea, testattu tekninen laatu. Tarvittaessa käytämme partneriemme osaamista, esimerkiksi lastutettavissa komponenteissa, sähköistyksessä, sekä EMC/EMP-testauksessa.

Toimintamalli

ODM_valmistus

Toimintamalli

Idea syntyy asiakkaan tarpeesta, joka speksataan kirjallisesti.
Laadittu speksi käydään yhdessä läpi. Tehdas esittää näkemyksensä siitä voidaanko Ocotecin omia tuotealustoja hyödyntää ohutlevyratkaisussa. Tässä vaiheessa myös päätetään tarvitaanko tuotteelle ulkopuolista hyväksyntää eli puolueetonta luokituslaitosta. Idea vaihe päättyy tarjouksen esittämiseen tai kustannusarvioon.

 

Suunnittelu alkaa ohutlevytuotteen mallinnuksella joka sisältää määritetyt vaatimukset. Malli tehdään 3D-mallina, joka toimitetaan asiakkaalle ja käydään yhdessä läpi. Toivotut muutokset päivitetään malliin. Ocotecin tuotealustojen jo olemassa olevia 3D malleja hyödyntämällä nopeutuu läpimenoaika merkittävästi. Kun suunnittelu tapahtuu samassa paikassa kuin ohutlevyvalmistus niin ns. valmistuksen tuotteistusvaihe nopeutuu huomattavasti.

 

Proto valmistetaan ohutlevytuotteesta hyväksytyn mallin jälkeen, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi. Protona voi myös toimia vain osa tuotteesta, jolla testataan jatkojalostuksen toimivuus. Protosta tehdään tuoterakenne yrityksen ERP:iin, jonne ohjeistetaan myös todennustarpeet. Suunnittelu hyväksyy 1. proton ja luovuttaa samalla ohutlevytuotteen tuotannolle. Mikäli ohutelvytuote vaatii puolueettoman tahon hyväksynnän niin yleensä tuotteesta valmistetaan aina proto.

 

Testaus onnistuu yhteistyöverkostomme kautta, mikäli ohutlevytuote vaatii erityistä testaamisesta. Esim. EMC/RF-tuotteiden testaus tapahtuu samalla paikkakunnalla kuin tehdas on. Tavaran siirrot ovat lyhyet ja testauksessa voidaan olla itse paikalla, jolloin vaste on nopea.

 

Sarjavalmistus tapahtuu suunnittelun lähellä. Suunnittelu toimii konsulttina tuotannolle ensimmäisten sarjojen aikana. Sarjavalmistuksen tavoitteena on pyrkiä siihen, että valmistuserät olisivat yhtä suuret. Tällöin sarjavalmistus on mahdollisimmat optimoitua, eikä aikaa kulu ohjelmien päivittämiseen.

“Projektissa voi mikä vain muuttua, mutta ocotecin kaappeja ei vaihdeta.
Projektipäällikkö, Meriteollisuus

Suojausratkaisut eri teollisuudenaloilla

 • Tietoliikenneteollisuus
 • Laivateollisuus
 • Automaatioteollisuus
 • Koneenrakennusteollisuus
 • Puolustusvoimateollisuus

“Uskomme, että asiakkaiden tyytyväisyys ei synny itsestään, vaan on tulosta pitkäjänteisestä työstä.” – Laatu on aina ollut Ocotecin kilpailukyvyn ydin – niin tuotteiden kun palvelujen.

Suojausratkaisut eri teollisuudenaloilla

 • Tietoliikenneteollisuus
 • Laivateollisuus
 • Automaatioteollisuus
 • Koneenrakennusteollisuus
 • Puolustusvoimateollisuus

Asiakaskohtaiset vakiotuoteratkaisut

 • Blandit fugit dicta quibusdam, maxime tempor
 • Blandit fugit dicta quibusdam, maxime tempor
 • Blandit fugit dicta quibusdam, maxime tempor

“Porttitor ea aliqua fames ligula, incidunt nemo officiis! Venenatis placerat aenean habitant! Integer bibendum, lobortis enim! Potenti nesciunt posuere!” –Diana Crawford, CEO at Oberoi East Tower

Suojaamme Järjestelmäsi Vaativissa Olosuhteissa

Kerro Tarpeistasi Niin Ratkaisemme Sen Yhdessä