020 743 1020

Puhelin

Räätälöity vai vakiokaappi?

Räätälöity laitekaappi
Vakiokaapin jälkeenpäin työstäminen voi olla vaihtoehto, mutta räätälöidyn laitekaapin tilaaminen tarpeisiin valmistettuna tarjoaa paremman hallinnan lopputuotteen suunnittelussa, laadussa ja kokonaiskustannustehokkuudessa, mikä tekee siitä monissa sovelluksissa paremman vaihtoehdon.

Jaa Sivu

Räätälöidyn laitekaapin tilaamisen edut verrattuna valmiin kaapin ostoon ja sen työstämiseen:

Rakennettu tarpeidesi pohjalta

Räätälöity laitekaappi voidaan suunnitella ja rakentaa vastaamaan juuri tilaajan tarpeita
liittyen esimerkiksi kokoon ja mittoihin, läpivientitarpeisiin, painokapasiteettiin, ilmanvaihtoon ja kaapelinhallintaan. Lisäksi kaappi voidaan valmistaa suojaamaan erilaisia olosuhteita, kuten pölyä, kosteutta, nesteitä, säteilyä, tulta, iskuja tai elektromagneettisia häiriötä vastaan. Näin varmistetaan, että kaappi vastaa täsmälleen haluttua sovellusta ja asennettavaa laitteistoa koskevia vaatimuksia.

Kustannustehokkuus

Vaikka valmiiksi räätälöidyn kaapin tilaaminen voi aluksi vaikuttaa kalliimmalta kuin valmiin kaapin ostaminen ja sen mukauttaminen, se voi itseasiassa olla kokonaisvaltaisesti jopa huomattavasti kustannustehokkaampaa. Jälkikäteen mukauttaminen lisää valmiin kaapin kustannuksia ja pidentää projektin toimitusaikaa, kun taas mukauttamisen itse suorittaminen estää tekemästä oman osaamisalueen tehtäviä ja voi mahdollisesti johtaa laadullisesti epätasaiseen lopputulokseen. Räätälöidyn kaapin rakentaminen alusta asti yhden talon sisällä voi vähentää kustannuksia ja antaa paremman hallinnan lopputuotteesta.

Laadunvalvonta 

Räätälöidyn kaapin rakennuttaminen mahdollistaa paremman laadunvalvonnan suunnittelun ja valmistuksen aikana. Tämä varmistaa sen, että lopputuote vastaa haluttuja määrityksiä ja standardeja.

Joustavuus

Räätälöity kaappi voidaan suunnitella vastaamaan tiettyjä erityisiä laitteita, mikä mahdollistaa suuremman joustavuuden komponenttien asennuksessa ja järjestelyssä, joka puolestaan helpottaa saavutettavuutta, ylläpitoa ja vianmääritystä.

Brändäys

Räätälöity kaappi voidaan suunnitella heijastamaan organisaation tai projektin brändiä, mikä luo yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.

Nopeus

Mukautuksen ulkoistaminen voi lisätä aikaa valmistusprosessiin, kun taas räätälöidyn kaapin rakentaminen yhdellä tekijällä voi olla tehokkaampaa ja nopeampaa.

Vaikka vakiokaapin hankkiminen ja sen jälkikäteen mukauttaminen voi olla vaihtoehto, räätälöidyn laitekaapin suunnittelu ja rakentaminen alusta alkaen tarjoaa paremman hallinnan lopputuotteen suunnittelussa, laadussa ja kustannustehokkuudessa, mikä tekee siitä monissa sovelluksissa paremman vaihtoehdon.

Tutustu Ocotecin suunniteluun ja asiakaskohtaiseen valmistukseen täällä

lisää blogeja

Ocotec at pohjoinen teollisuus exhibition
Uutiset

Pohjoinen Teollisuus 2024 22.-23.05.2024

Ocotec on paikan päällä Pohjoinen Teollisuus -messuilla 22.-23.05. Kotikentällä Ouluhallissa.

Löydät meidät tänä vuonna osastolta 661. Tulemme esittelemään puolustus- ja kaivosteollisuuteen liittyviä tuotteita, mutta keskustelut kaikesta muustakin ovat tervetulleita. Oli tarpeesi räätälöidyt valmisratkaisut tai alusta asti suunnitellut, olemme valmiina kuuntelemaan ja tarjoamaan osaamistamme.

elektroninen sodankäynti ocotec oy
Puolustus

Mitä on elektroninen sodankäynti?

Radiotaajuusaseet ja sähkömagneettisen sodankäynnin taktiikat ovat tulossa yhtä olennaiseksi osaksi konflikteja kuin mikä tahansa muu, perinteisempi sodankäynnin väline. On ratkaisevan tärkeää, että sekä sotilas- että kriittiset siviilimaailman toimijat ymmärtävät näiden kehitysten tilan, ja tarpeen vahvoille puolustuskeinoille niiden häiritsevän potentiaalin torjumiseksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme aina tavoitettavissa

Ocotec Laser leikkaus

Jätä Yhteydenottopyyntö

Palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Olemme aina tavoitettavissa!