Tuotealustat

AR-laitekaapit

AR-laitekaapit on suunniteltu suojaamaan sähkö-, elektroniikka-, hydrauliikka- ja pneumatiikkalaitteita.

Kaapeissa on tukevat hitsatut rungot. Standardisarjaan kuuluu 20 eri kokoista vankkaa ja tiivistä kaappia, joihin löydät kaikki tarpeelliset lisävarusteet.

AR-laitekaapit ovat luokiteltu leveyden mukaan:

Yleistä

 • kotelointiluokka IP54
 • levyvahvuudet
  runko, maalattu s = 2 mm
  ovi, maalattu s = 2 mm
  asennuslevy, kuumasinkitty s = 3 mm
 • oven avautumiskulma noin 130º
 • tankolukko kaksipistelukituksella
 • työkaluväännin
 • vakiovärisävy RAL 7032, saatavana myös muut asiakasvärit
 • sekä yksittäis- että riviasennuksiin

Riviasennuksissa huomioitavaa

 • valitse sopiva yhteenliittämispalkki
 • valitse sopiva väliasennuslevy, jos tarvitaan yhtenäinen asennuslevypinta siirryttäessä kaapista toiseen
 • mainitse kaapin yhteydessä mahdollisesti poisjäävät vakio-osat, esim. sivuseinä tai asennuslevy
 • suositellaan käytettävän 180º -saranoita

Sarjatuotantoa Tilaustyönä

Ocotecin omat tuotteet ovat tiiveysluokitettuja kaappeja ja koteloita, jotka toimitetaan standardikokoonpanoina tai asiakkaille modifioituina kokoonpanoina.
Kaapit ja kotelot

Tuotekehityksemme tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kytkeä ohutlevyosaamisemme tuotekehitysprojekteihin suunnittelusta aina kokoonpantuihin tuotteisiin saakka jo prosessin varhaisessa vaiheessa. Tuotteitamme käytetään laajasti eri teollisuuden aloilla. Vakiokaapin muunneltavuus pidentää merkittävästi asiakaskohtaisten ratkaisujen elinkaarta.

Hitsattu runko takaa kestävyyden

Ocotecin kaappien perustana on vankka, hitsattu teräsrunko. Se on osoittanut kestävyytensä käytännön sovellutusten lisäksi myös staattisissa ja dynaamisissa kuormituskokeissa. Kaappien tiiviys ja tukevuus ovat harkitun rakenteen ansiota. VTT:n suorittamien tärinätestien tulokset on saatavissa meiltä tarvittaessa (testausmenetelmät ovat SFS-EN 60068-2-6 -standardin mukaiset, tutkimusraportit TEL 7167 ja TEL 7210).

Perusteellinen, tinkimätön pintakäsittely

Ehdottoman korroosiosuojan pohjana on rasvanpoisto, jossa kylmävalssattu teräslevy puhdistuu. Puhdas levy fosfatoidaan, jolloin metallin pinnalle muodostuu rautafosfaattikerros. Tämä parantaa maalin tarttuvuutta. Lopuksi tuotteet jauhemaalataan. Uunissa maali polymeroituu muodostaen sitkeän ja kovan pinnan, joka täyttää erikoisrasitusluokka M4:n vaatimukset.

Kaapit ja kotelot
Lisävarusteilla monikäyttöisyyttä

Lisävarusteita käyttämällä voidaan kaappien sovellutuksia laajentaa perinteisen instrumentoinnin ulkopuolelle. Kaappien liiallisen lämpenemisen estämiseksi on saatavana tuulettimia, lämmönvaihtimia ja jäähdytyskojeita. Vakio-ohjelmamme lisäksi tarjoamme mekaniikan ratkaisuja asiakkaan erityistarpeisiin, joista esimerkkeinä ovat erilaiset aukotukset, erikoiskoot ja materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja alumiini.

Maailmalla arvostettua laatutyötä

Ocotecin kaappien kotimaisuusaste on lähes sataprosenttinen. Kaapit valmistetaan normien mukaisista suomalaisista raaka-aineista. Valmistustarkkuus noudattaa yleistä meistotekniikan tolerointia SFS 5803. Mitoitus noudattaa standardeja SFS 2528 ja SFS-EN 60529.

Löysitkö tarpeillesi sopivan tuotteen?

Kerro tarpeistasi niin varmistamme toimivuuden
tai rakennamme ratkaisun.