Tuotealustat

KAS-rivikaapit

KAS-rivikaappien rungon rakenne antaa runsaasti kallisarvoista sisätilaa ja tekee lisävarusteiden asennuksen sekä erilaiset kokoonpanovariaatiot todella helpoiksi. KAS-rivikaapit toimitetaan tarvittaessa myös jäähdytettyinä. Edullinen, tiivis ja turvallinen KAS-rivikaappi on terästä, mutta se joustaa!

KAS-rivikaappien runkona on täysin uudenlainen symmetrinen runkoratkaisu. Sen ansiosta kaapeissa on avara sisätila, joten myös lisävarusteiden asennus on helppoa. Asennuksen helppoutta lisäävät esiaihioitetut kiinnityspisteet, joista käyttäjä vain valitsee tarvitsemansa. KAS-rivikaappeihin saa tarvittaessa ovet myös taakse.

KAS-rivikaapit ovat luokiteltu syvyyden mukaan:

Yleistä

 • tärinätestaus, sinimuotoinen IEC 68-2-6 -testi Fc mukaan
 • kotelointiluokka, IP55
 • levyvahvuudet
  runko s =2,5/2,0 mm
  ovi s = 2,0 mm
  asennuslevy s = 3,0 mm
 • oven avautumiskulma > 180º
  saranointi kolmesta pisteestä, kolmipistelukitus
  työkaluväännin, lukitusmahdollisuus
 • asennuslevyssä säätömahdollisuus syvyyssuunnassa
  sähkösinkitty tai tarvittaessa maalaus RAL 2000
 • seinissä ruuvikiinnitys
 • pohjassa säädettävä kaapelien läpivientiaukko
 • katossa nostosilmukat
 • pintakäsittely fosfatointi ja jauhemaalaus, kalvon paksuus noin 60 μm min.
 • vakiovärisävy RAL 7032, saatavana myös muut asiakasvärit

Ovet, katto ja asennuslevyt on tehty käyttäjää ajatellen.

Ovet aukeavat jopa 270 astetta ja ovat näin poissa kalustustyön tieltä. Ovet on helppo myös irrottaa ja kiinnittää taas paikoilleen. Oviin on lukitusmahdollisuus useille eri avaintyypeille, myös Abloy-lukolle. Katon etuosa ulottuu oven päälle ja estää näin pölyn kerääntymisen. Ovea avattaessa pöly ei leijaile herkkiin laitteisiin kaapin sisällä. Samasta katon perusratkaisusta on saatavana lisävarusteilla myös korotettu katto ja IP23-katto. KAS-rivikaapin asennuslevyt ovat tarpeen mukaan joko rungon profiilia kiertäviä tai tai suoria tasoja .Taka- ja sivuasennuslevyillä saadaan runsaasti asennustilaa kaappiin, väliasennuslevyllä puolestaan tehdään yhtenäinen asennuspinta rinnan oleviin kaappeihin.

Sarjatuotantoa Tilaustyönä

Ocotecin omat tuotteet ovat tiiveysluokitettuja kaappeja ja koteloita, jotka toimitetaan standardikokoonpanoina tai asiakkaille modifioituina kokoonpanoina.
Kaapit ja kotelot

Tuotekehityksemme tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kytkeä ohutlevyosaamisemme tuotekehitysprojekteihin suunnittelusta aina kokoonpantuihin tuotteisiin saakka jo prosessin varhaisessa vaiheessa. Tuotteitamme käytetään laajasti eri teollisuuden aloilla. Vakiokaapin muunneltavuus pidentää merkittävästi asiakaskohtaisten ratkaisujen elinkaarta.

Hitsattu runko takaa kestävyyden

Ocotecin kaappien perustana on vankka, hitsattu teräsrunko. Se on osoittanut kestävyytensä käytännön sovellutusten lisäksi myös staattisissa ja dynaamisissa kuormituskokeissa. Kaappien tiiviys ja tukevuus ovat harkitun rakenteen ansiota. VTT:n suorittamien tärinätestien tulokset on saatavissa meiltä tarvittaessa (testausmenetelmät ovat SFS-EN 60068-2-6 -standardin mukaiset, tutkimusraportit TEL 7167 ja TEL 7210).

Perusteellinen, tinkimätön pintakäsittely

Ehdottoman korroosiosuojan pohjana on rasvanpoisto, jossa kylmävalssattu teräslevy puhdistuu. Puhdas levy fosfatoidaan, jolloin metallin pinnalle muodostuu rautafosfaattikerros. Tämä parantaa maalin tarttuvuutta. Lopuksi tuotteet jauhemaalataan. Uunissa maali polymeroituu muodostaen sitkeän ja kovan pinnan, joka täyttää erikoisrasitusluokka M4:n vaatimukset.

Kaapit ja kotelot
Lisävarusteilla monikäyttöisyyttä

Lisävarusteita käyttämällä voidaan kaappien sovellutuksia laajentaa perinteisen instrumentoinnin ulkopuolelle. Kaappien liiallisen lämpenemisen estämiseksi on saatavana tuulettimia, lämmönvaihtimia ja jäähdytyskojeita. Vakio-ohjelmamme lisäksi tarjoamme mekaniikan ratkaisuja asiakkaan erityistarpeisiin, joista esimerkkeinä ovat erilaiset aukotukset, erikoiskoot ja materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja alumiini.

Maailmalla arvostettua laatutyötä

Ocotecin kaappien kotimaisuusaste on lähes sataprosenttinen. Kaapit valmistetaan normien mukaisista suomalaisista raaka-aineista. Valmistustarkkuus noudattaa yleistä meistotekniikan tolerointia SFS 5803. Mitoitus noudattaa standardeja SFS 2528 ja SFS-EN 60529.

Löysitkö tarpeillesi sopivan tuotteen?

Kerro tarpeistasi niin varmistamme toimivuuden
tai rakennamme ratkaisun.