Tuotealustat

LN-lähiverkkokaapit

Kevytrakenteinen LN-kaappiperhe soveltuu ratkaisuihin, joissa ei tarvita suurta kantavuutta ja käyttökohteet ovat sisätiloissa.

Kaapit soveltuvat hyvin ristikytkentäasennuksiin. Kaappiin on myös mahdollista lisävarusteilla rakentaa joko 19″-standardin tai ETSI-standardin mukainen asennusjärjestelmä. Monipuolisilla lisävarusteilla kaapeista saadaan asennusvalmiita.

Kaapin IP55-tasoon pohjautuva rakenne mahdollistaa myös tiiveysluokitetun vaihtoehdon – varsinkin silloin, kun jäähdytys toteutetaan tiiviysluokitettujen puhaltimien ja suodattimien avulla.

Kaapin vakiokokoonpano

 • Runko: Sisältää kiinteän katon ja pohjan, joissa kaapelien läpivientiaukot. Vakiona ka­tossa säädettävä läpivienti, pohjassa peitelaippa (vaihtamalla osat keskenään saadaan pohjaan säädettävä läpivienti ).
 • Takaseinä
 • Etuovi
 

Muut perusosat lisävarusteluettelosta

 • Sivuseinät: valitse lisävarusteluettelosta
 • Kiinnitysjärjestelmä: 19″- tai ETSI-standardi (valitse lisävarusteluettelosta)
 • Pintakäsittely: jauhemaalaus vakioväri RAL7032, saatavana myös muut asiakasvärit

Koodin lukuohje

 • LN 1666
  H = 1600 (LN1666)
  W = 600 (LN1666)
  D = 600 (LN1666)

Sarjatuotantoa Tilaustyönä

Ocotecin omat tuotteet ovat tiiveysluokitettuja kaappeja ja koteloita, jotka toimitetaan standardikokoonpanoina tai asiakkaille modifioituina kokoonpanoina.
Kaapit ja kotelot

Tuotekehityksemme tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kytkeä ohutlevyosaamisemme tuotekehitysprojekteihin suunnittelusta aina kokoonpantuihin tuotteisiin saakka jo prosessin varhaisessa vaiheessa. Tuotteitamme käytetään laajasti eri teollisuuden aloilla. Vakiokaapin muunneltavuus pidentää merkittävästi asiakaskohtaisten ratkaisujen elinkaarta.

Hitsattu runko takaa kestävyyden

Ocotecin kaappien perustana on vankka, hitsattu teräsrunko. Se on osoittanut kestävyytensä käytännön sovellutusten lisäksi myös staattisissa ja dynaamisissa kuormituskokeissa. Kaappien tiiviys ja tukevuus ovat harkitun rakenteen ansiota. VTT:n suorittamien tärinätestien tulokset on saatavissa meiltä tarvittaessa (testausmenetelmät ovat SFS-EN 60068-2-6 -standardin mukaiset, tutkimusraportit TEL 7167 ja TEL 7210).

Perusteellinen, tinkimätön pintakäsittely

Ehdottoman korroosiosuojan pohjana on rasvanpoisto, jossa kylmävalssattu teräslevy puhdistuu. Puhdas levy fosfatoidaan, jolloin metallin pinnalle muodostuu rautafosfaattikerros. Tämä parantaa maalin tarttuvuutta. Lopuksi tuotteet jauhemaalataan. Uunissa maali polymeroituu muodostaen sitkeän ja kovan pinnan, joka täyttää erikoisrasitusluokka M4:n vaatimukset.

Kaapit ja kotelot
Lisävarusteilla monikäyttöisyyttä

Lisävarusteita käyttämällä voidaan kaappien sovellutuksia laajentaa perinteisen instrumentoinnin ulkopuolelle. Kaappien liiallisen lämpenemisen estämiseksi on saatavana tuulettimia, lämmönvaihtimia ja jäähdytyskojeita. Vakio-ohjelmamme lisäksi tarjoamme mekaniikan ratkaisuja asiakkaan erityistarpeisiin, joista esimerkkeinä ovat erilaiset aukotukset, erikoiskoot ja materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja alumiini.

Maailmalla arvostettua laatutyötä

Ocotecin kaappien kotimaisuusaste on lähes sataprosenttinen. Kaapit valmistetaan normien mukaisista suomalaisista raaka-aineista. Valmistustarkkuus noudattaa yleistä meistotekniikan tolerointia SFS 5803. Mitoitus noudattaa standardeja SFS 2528 ja SFS-EN 60529.

Löysitkö tarpeillesi sopivan tuotteen?

Kerro tarpeistasi niin varmistamme toimivuuden
tai rakennamme ratkaisun.